Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Volg ons

Logo De Speelkriebel Gent

Onze visie

De visie van speelplein De Speelkriebel in Gent

Speelpleinen zijn een vorm van jeugdwerk. Speelpleinwerking De Speelkriebel volgt hierbij, zoals de meeste speelpleinwerkingen, de visie van de koepelvereniging VDS. Onze visie steunt op drie basispijlers: 

Gelijke kansen voor iedereen, want iedereen is uniek.

Respect voor elkaar, maar ook voor zichzelf. Het speelplein is van en voor iedereen.

Geloof in de zelfstandige ontplooiing van kinderen via het spelen.

  Binnen deze visie wordt een ruimte gecreëerd voor de kinderen om zelf te ontdekken, te experimenteren, te vallen en weer op te staan, ... Wij hebben hierbij een diverse groep aan animatoren en kinderen. Op speelpleinwerking De Speelkriebel proberen de animatoren alle kinderen, elk met hun eigen karakter en eigenheid, een actieve, leuke, interessante en sociaal vormende week te laten beleven, door een combinatie van voorbereide activiteiten en spontane impulsen.

  Elk uur, elke dag, elke week wordt zo een speelse, onvergetelijke en uitdagende ervaring. De kinderen en jongeren staan centraal.

  Animator worden

  Je kind inschrijven

  Achterdries 52
  9050 Gentbrugge

  Sitemap

  Extra

  Volg ons