Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Volg ons

Logo De Speelkriebel Gent

Speelplein De Speelkriebel in Gent

Voor kinderen van 2,5 tot 14 jaar oud

Je bent meer dan welkom bij speelplein De Speelkriebel in Gent

Tijdens de zomermaanden verwelkomt SPW De Speelkriebel kinderen van 2.5 jaar tot 14 jaar oud (met als enige voorwaarde dat jouw kind zindelijk is voor hij/zij ons komt vergezellen). Samen met ons team van een 25 tal enthousiaste animatoren proberen we elk kind sinds 2004 een leuke dag te bezorgen door middel van spelletjes en samen ravotten.

Hiervoor deden we het onder de naam De VP.

Ben je 15 jaar of ouder? Dan ben je zeker welkom als animator op ons plein.

Onze missie

Kinderen van elke leeftijd met een glimlach naar huis zien vertrekken, na een dag vol plezier, vuiligheid en ontdekkingen, ... 

Heb je een vraag voor ons?

Maak gerust een afspraak of bel ons even op. We staan klaar om je verder te helpen.

De visie van speelplein De Speelkriebel

Speelpleinen zijn een vorm van jeugdwerk. Speelpleinwerking De Speelkriebel volgt hierbij, zoals de meeste speelpleinwerkingen, de visie van de koepelvereniging VDS. Onze visie steunt op drie basispijlers: 

Gelijke kansen voor iedereen, want iedereen is uniek.

Respect voor elkaar, maar ook voor zichzelf. Het speelplein is van en voor iedereen.

Geloof in de zelfstandige ontplooiing van kinderen via het spelen.

  Binnen deze visie wordt een ruimte gecreëerd voor de kinderen om zelf te ontdekken, te experimenteren, te vallen en weer op te staan, ... Wij hebben hierbij een diverse groep aan animatoren en kinderen. Op speelpleinwerking De Speelkriebel proberen de animatoren alle kinderen, elk met hun eigen karakter en eigenheid, een actieve, leuke, interessante en sociaal vormende week te laten beleven, door een combinatie van voorbereide activiteiten en spontane impulsen.

  Elk uur, elke dag, elke week wordt zo een speelse, onvergetelijke en uitdagende ervaring. De kinderen en jongeren staan centraal.

  Animator worden

  Je kind inschrijven

  Achterdries 52
  9050 Gentbrugge

  Sitemap

  Extra

  Volg ons