Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Volg ons

Logo De Speelkriebel Gent

Animator worden

Word jij animator bij speelplein De Speelkriebel in Gent?

Ons animatieteam bestaat uit een 25 tal mehakoele vrijwilligers die elke dag van de zomer hun best doen om de kinderen leuke dagen te laten beleven. Elke animator geeft elke dag het beste van zichzelf. Hiernaast is een animator een echte kindervriend die barst van de creativiteit en sociale skills.

Elke rol die hij/zij op zich neemt is een toffe uitdaging en kan de kinderen overtuigen om samen met hem/haar een knotsgek avontuur te beleven.

Wil jij deel uitmaken van dit knotsgekke team?

Aarzel dan niet om je in te schrijven of contact op te nemen met ons via info@despeelkriebel.be. Dit maakt je niet alleen socialer maar staat ook mooi op je CV voor als je later solliciteert. Het toont aan dat je je verantwoordelijk kan opstellen.

Kleding voor animators

Elke zomer voorzien wij voor de animatoren een speelplein T- shirt. Nieuwe animatoren ontvangen er hier 2 van. Wil je een extra T-shirt? Dan kan je deze tijdens de zomer aankopen voor € “10”.

Naast de T-shirt voorzien wij ook hoodies voor de animatoren. Deze krijg je gratis als je alle opbouwdagen hebt meegeholpen. Wil je een hoodie aankopen? Dan kan je deze tijdens de zomer aankopen voor €20.

 

Wist je dat?

We tijdens de zomer regelmatig vormingen aanbieden om animatoren te helpen bv. hoe ga je om met conflictsituaties, Hoe bereid je activiteiten voor, … Deze worden door de VDS gegeven en zijn gratis te volgen voor de animator.

De VDS organiseert ook doorheen het jaar cursussen voor zowel animatoren, door hoofdanimatoren als instructeurs. Deze worden gedeeltelijk terugbetaald en bieden jou de kans om te groeien als animator, maar je krijgt ook een extra vergoeding bij het behalen van je cursus.

Animator worden

Je kind inschrijven

Achterdries 52
9050 Gentbrugge

Sitemap

Extra

Volg ons