Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Volg ons

Logo De Speelkriebel Gent

Een dag op ons speelplein

Alles wat je moet weten over een dag bij De Speelkriebel in Gent

Wij verwelkomen de kinderen vanaf 7u30 tot  9u30 en nemen afscheid tussen 16u30 en 17u00. De prijs voor één dag bedraagt €6 per kind. In deze prijs zitten 1 koekje en 2 drankjes inbegrepen. (Keuze uit sinaasappelsap, appelsap, chocomelk of fristi.) Dit is cash te betalen bij het afzetten van jouw kind.

Ook werken wij met de UITpas. Dit wilt zeggen dat elk kind die in het bezit is van de UITpas punten kan sparen. Mensen met een sociaal tarief betalen slechts 1/5e van de prijs bij het vertonen van een geldige pas.

Voor alle groepen voorzien wij in de voormiddag een fruitmomentje, voorzie dus zeker een lekker stukje fruit, groenten of noten.

Zeker en vast! We organiseren activiteiten voor alle leeftijdsgroepen en communiceren deze altijd via onze Facebookpagina. Je vindt ze natuurlijk ook terug op deze website.

 

 

Dat lichten we jou graag uitgebreid toe op de pagina Zomer 2023.

Wij hebben tijdens een gewone zomer 4 groepen op ons plein

  • Eekhoorntjes: leeftijd van 2.5 jaar tot 5 jaar (2021-2018)
  • Dolfijntjes: leeftijd van 6 jaar tot 8 jaar (2017-2015)
  • Panda’s: leeftijd van 9 jaar tot 11 jaar (2014-2012)
  • Okapi’s: leeftijd van 12 jaar tot 14 jaar (2011-2009)

Wij verwelkomen de kinderen vanaf 7u30 tot 9u30 en nemen afscheid tussen 16u30 en 17u00De prijs voor één dag bedraagt €6 per kind. In deze prijs zitten 1 koekje en 2 drankjes inbegrepen. (Keuze uit sinaasappelsap, appelsap, chocomelk of fristi.)

Ook werken wij met de UITpas. Dit wilt zeggen dat elk kind die in het bezit is van de UITpas punten kan sparen. Mensen met een sociaal tarief betalen slechts 1/5e van de prijs bij het vertonen van een geldige pas.

Voor alle groepen voorzien wij in de voormiddag een fruitmomentje, voorzie dus zeker een lekker stukje fruit, groenten of noten.

Bekijk dagindeling

Animator worden

Je kind inschrijven

Achterdries 52
9050 Gentbrugge

Sitemap

Extra

Volg ons